Steaua Florin Gardos Superliga

Steaua, pe site-ul oficial al Federatiei din Anglia! Ce i-a lasat INTERZISI pe jucatori in cantonamentul de lux in care au fost

Campioana nu are cele mai bune rezultate in amicale, dar jucatorii sunt siguri ca totul se va schimba odata cu startul jocurilor oficiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iulie 2014, 12:08
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 12:09

Steaua se antreneaza pentru al doilea an consecutiv in baza St. George's Park, investitia de 120 de milioane de euro facuta de englezi pentru un cantonament de lux.

Ros-albastrii sunt primii care folosesc in aceasta vara facilitatile St. George's Park. Vor fi urmati de alte cluburi importante din Anglia si din Europa. Anul trecut, Monaco si Galatasaray au folosit St. George's Park pentru stagii de pregatire.

"E cea mai buna baza in care am fost vreodata. Totul e foarte bine. Ne-au placut terenurile, au fost excelente, la fel si sala de forta sau camerele in care stam. Totul e perfect. Suntem pentru a doua oara aici, am auzit ca si alte echipe au venit, probabil vor fi din ce in ce mai multe dupa ce se va afla ce conditii sunt", a spus Gardos pentru site-ul FA.

Articolul integral poate fi citit AICI!
 

Modifică setările cookies