"Steaua poate sa faca o OFERTA, vorbim la vara!" Transferul care va rezolva un post greu in Ghencea:

"Steaua poate sa faca o OFERTA, vorbim la vara!" Transferul care va rezolva un post greu in Ghencea:

►Sambata 19:00 Wigan - Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Steaua ramane in vara fara Kapetanos si fara Piovaccari. Daca primul nu a confirmat la revenirea in Ghencea, al doilea este inca sub contract cu Sampdoria, iar sansele ca el sa mai continue la Steaua sunt mici.

Asa ca Reghecampf s-a orientat spre Tucudean, om care nu a spus 'nu' trecerii la campioana, eventual in vara. El a povestit intr-un interviu pentru Fanatik despre sansele de a pleca de la Dinamo la marea rivala:

"Au aparut discutii care m-au deranjat. Nu m-au afectat nici sportiv, nici emotional. Orice club, oricand, in orice moment, poate fi o optiune pentru un jucator. Si invers.

Steaua poate sa faca o oferta, dar vorbim la vara. Eu nu pot sa mai comentez atat timp cat mai am de terminat un sezon cu Dinamo, nu e corect sa vorbesc acum.

Se stiu ei foarte bine - oamenii care abia au asteptat sa sara pe mine. Ma refer la persoane din anturajul lui Dinamo, nu la jucatori, antrenori sau conducere", a spus Tucudean.

Varful de 22 de ani are o medie de aproape 70 de minute pe meci in acest sezon la Dinamo, timp in care a dat 5 goluri si 4 assisturi.

Cand a plecat la Standard, el costa 1,7 mil. de euro, acum e cotat la doar 1,4, potrivit transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies