Pariu ca n-ai fi nimerit niciodata scorul asta: Steaua 0-1 Vaslui? Cine a crezut in minunea sezonului a dat lovitura! Ce cote erau

Steaua cote la pariuri Vaslui Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Aprilie 2014, 22:47
Data actualizarii: Vineri 11 Aprilie 2014, 23:10

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Partida dintre Steaua si Vaslui i-a facut pe bookmakeri sa ofere cote istorice, datorita contextului in care s-a jucat acest meci.

Azi dimineata, FC Vaslui nu exista, iar oficialii cautau sa faca lotul cu copii invoiti de la scoala. In cele din urma, conducerea i-a convins pe titulari sa faca deplasarea la Bucuresti.

"Am venit cu autocarul, am oprit prin benzinarii sa mancam cate un sendvis", a povestit Liviu Ciobotariu dupa meci, la DolceSport.

In aceste conditii, casele de pariuri au oferit cote de 25 (la Stanley), sau chiar 33 (la Multibet) pentru o victorie miraculoasa a Vasluiului. Cine a anticipat deznodamantul partidei a dat lovitura vietii la pariuri - pentru 'scor exact', 0-1, Stanleybet a oferit cota 28.

Steaua a fost invinsa de FC Vaslui pe teren propriu, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Temwanjera, in minutul 85.


"N-am jucat niciodata la pariuri, nu stiu ce cota avea victoria noastra. Peste 20? Foarte bine, inseamna ca au castigat ceva oamenii" - Liviu Ciobotariu


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!