Restante platite si prime pentru victoria cu Steaua! Porumboiu se intoarce la Vaslui: "Toate lucrurile se vor rezolva"

Restante platite si prime pentru victoria cu Steaua! Porumboiu se intoarce la Vaslui: "Toate lucrurile se vor rezolva"

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Adrian Porumboiu s-a declarat entuziasmat de victoria obtinuta de FC Vaslui in Ghencea, scor 1-0. Fostul finantator al clubului promite ca situatia financiara se va rezolva in curand.

"A fost mai mult decat frumos. S-au respectat ca fotbalisti. Victoria este una care apartine jucatorilor. Nu sunt singurii jucatori neplatiti, dar isi vor primi prima promisa."

"Au jucat mult, mult peste Steaua. Victoria este a jucatorilor, dar mai ales a celor care i-au adunat, iar unul este Dragos Iftime."

"Daca nu faceau scenetele alea de prost gust pe care le-au facut inaintea meciului, cred ca era mult mai frumos. Eu cred ca diferenta de valoare dintre Steaua si Vaslui nu este atat de mare. Maine va fi o noua zi si toata lumea poate sa spere. Clubul nu a fost niciodata parasit. Sunt ferm convins ca lucrurile se vor rezolva",
a declarat Porumboiu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies