Liga 1

"Steaua? Pe cine sa vreau de la Steaua? Nu vine nimeni!" Dorinel e DISPERAT la Dinamo dar nu accepta jucatori de la rivala: "Suntem intr-o situatie DRAMATICA"

►SuperOlanda in direct la Sport.ro si Voyo.ro | duminica 17:30 Willem II – Ajax

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Decembrie 2012, 14:25
Data actualizarii: Sambata 15 Decembrie 2012, 14:17

Dorinel Muntenu recunoaste problemele mari de la Dinamo si le cere actionarilor sa rezolve rapid situatia clubului. Jucatorii si staff-ul nu au fost platiti aproape 4 luni in Stefan cel Mare! Dorinel nu regreta venirea la Dinamo, in ciuda dificultatilor de ordin material.

"Dinamo mi-a facut prima oferta, am stat, m-am gandit, si am acceptat. Nu stiu daca era vreo diferenta in cazul in care as fi preluat echipa in iarna. Sunt probleme financiare la echipa, sper sa treaca repede. Trebuie sa facem un retur foarte bun, sa castigam multe puncte, sa aducem echipa unde isi doresc actionarii, insa trebuie sa acceptam realitatea. Imi sustin jucatorii, nu se poate face nimic fara suport financiar. Sper sa se rezolve problemele financiare. A fost o situatie dramatica pentru toti cei care sunt in jurul clubului, nu poti sa fii neplatit 4 luni de zile", a comentat Dorinel.

"Nu-mi doresc niciun jucator de la Steaua, nici pe Martinovic. Rapid are jucatori valorosi, dar sunt foarte scumpi. La Rapid se dau salarii mari. Obiectivul nostru e clasarea in primele 3 locuri, cred ca putem ajunge acolo!", spune Munteanu.


Modifică setările cookies