"Steaua nu merita nici macar egal! Cu trei puncte azi ne bateam la titlu!" Trica e CONVINS ca CFR isi recupereaza punctele

"Steaua nu merita nici macar egal! Cu trei puncte azi ne bateam la titlu!" Trica e CONVINS ca CFR isi recupereaza punctele

Steaua 1-0 CFR / Trica spune ca victoria Stelei este total nemeritata, in conditiile in care CFR a avut 7-8 ocazii mari de gol. 

CFR a dominat Steaua si a ratat mult in Ghencea, insa Tucudean a dat lovitura la un corner pe final. Trica se gandea la titlu cu trei puncte castigate azi. E convins ca CFR isi va recupera punctele cu care a fost penalizata din cauza insolventei. 

"Il felicit pe Costel pentru ziua lui si pentru victorie. Azi nu trebuia sa pierdem. Nici egal nu merita Steaua. Am controlat meciul de la inceput la final, am avut 7-8 ocazii, am plecat fara niciun punct. Nu pot decat sa-mi felicit jucatorii, au demonstrat ca pot pune probleme oricarei echipe din campionatul nostru.

Azi nu meritau nici un egal, nu stiu daca merita Steaua titlul. NU comentez arbitrajul, dar probabil trebuia cineva mai cu experienta.

Punctele acelela le luam, o sa ne dea si drumul la transferuri si o sa fie bine. Eu le-am zis la pauza ca trebuie sa o bage in poarta, ati vazut ce s-a intamplat la final.

Nu ii bag in seama pe fanii Stelei, e treaba lor, sunt puternic.

Sa ai in Ghencea 7-8 ocazii clare e rar, de asta sunt dezamagit. Am jucat cinci ani aici, pacat ca acesti suporteri ma injura. Nu ma afecteaza, e treaba lor, daca asta e educatia lor.

Eu imi faceam altfel calculele cu o victorie azi. Ne recuperam punctele saptamana viitoare si cu trei puncte azi ajungeam la 6 puncte de Steaua si ne bateam la titlu. Acum nu ne mai gandim la titlu, asta e acum", a declarat Eugen Trica la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies