Steaua NU mai face transferul planuit in ultima saptamana! Refuzul lui Becali de a-l vinde pe Chiriches i-a inchis portile lui Celeban: "E frumos aici la tara, raman la Vaslui"

Autor: Sport.ro
Sambata 03 August 2013, 11:10

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Celeban si-a luat gandul de la Steaua, dupa ce Becali a refuzat sa-l vanda pe Chiriches la Tottenham. "Nu-i nimic, e frumos si aici la sat, la Vaslui", se amuza polonezul.

Piotr Celeban, fotbalistul vazut drept varianta perfecta pentru inlocuirea lui Chiriches, nu mai vine in Ghencea, insa nu-i pare rau, s-a obisnuit la Vaslui. Singura problema este monotonia: "Nu se intampla nimic aici", spune el.

Wesley a fost primul care a ras de Vaslui. A spus ca e cel mai plictisitor oras in care a ajuns vreodata si l-a poreclit "Taranoaia".

Ca si Celeban, si Wesley a ratat o mutare la Steaua.

"Pana acum nu s-a pus problema unui transfer la Steaua, nu am primit o oferta", spune Celeban, in ciuda zvonurilor ca oficialii Stelei il doreau in cazul in care Vlad Chiriches ar fi plecat.

La Vaslui, unde va mai ramane cel putin un sezon, Celeban va fi coleg si cu Daminuta, fotbalist care a semnat recent. Pana saptamana viitoare, vasluienii vor sa-si puna si antrenor - Ilie Stan a fost demis.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, după o întâlnire cu Arafat: Vom da votul pe o lege a carantinării coerentă
BRAT