Steaua nu mai e sigura nici de campionat si Europa League, dupa DEZASTRUL cu Partizan: "Avem nevoie de 2-3 jucatori" 

Steaua nu mai e sigura nici de campionat si Europa League, dupa DEZASTRUL cu Partizan: "Avem nevoie de 2-3 jucatori" 

Stelistii sunt impartiti dupa ratarea din Champions League.

Imediat dupa eliminarea de la Belgrad, Becali a anuntat ca nu mai baga bani in acest sezon in transferuri, desi Radoi astepta in continuare intariri pentru echipa mult visata. Duckadam crede insa ca Becali se va razgandi si va mai aduce pana la 3 jucatori pana la incheierea perioadei de transferuri. Steaua nu mai e sigura nici in campionat dupa inceputul ezitant de sezon.


"Papp a gresit, nu trebuia sa se complice. Ai 2-1, nu te complici, o dai in tribune, oriunde. Asta e. Au tinut mingea steril, au deschis scorul pe greseala noastra. Noi am avut contraatacuri, am fost mult mai periculosi. Au avut posesie. Si Barcelona a avut posesie cu Fioerntina, dar a pierdut. Posesia e frumoasa pentru statistica. Dar pentru eficienta am facut o prim arepriza chiar foarte buna. In 11 la 11 si fara greseala personala nu se mai intampla nimic. Eventual mai dadeam un gol sau doua. Ei trebuiau sa se arunce in atac si sa marcheze. Nici macar n-am avut emotii. Nici la 1-0 pentru ei, am simtit ca echipa joaca. Am jucat cu curaj, am facut presing. La eliminarea lui Varela s-a rupt tot. S-au cumulat toate dupa acel moment. Si a fost greseala lui Papp, Varela nu se mai gandea in momentul ala ca e singur cand adversarul scapase singur cu portarul. Papp a gresit acolo.

Nu stiu daca ajungem in Europa League, nu am de unde sa stiu. Nu stiu cu cine picam, sa vedem adversarul. Avem 8 meciuri super grele, trebuie sa ne concentram pe fiecare meci in parte", a declarat Duckadam la Digi.

Tamas nu e regretat la Steaua, Cojocaru a aparat excelent, iar Becali o sa mai faca transferuri, a mai anuntat presedintele de imagine al Stelei.

"N-am de ce sa-l regret pe Tamas. Intotdeauna ii regretam pe cei care nu sunt.

Cojocaru a aparat excelent. L-am intrebat daca a strigat la faza deschiderii de scor si mi-a spus ca i-a strigat lui Papp sa lase mingea. Deci nu a fost greseala lui.

Sunt convins ca Becali o sa mai aduca jucatori. Va trebui sa mai aducem 2-3 jucatori, daca vrem sa castigam campionatul si sa trecem de play-off, trebuie sa mai aducem jucatori", a mai spus Duckadam. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies