Europa League

Problemele continua, Steaua muta repede sau risca sa piarda de tot Europa! Cele doua absente importante la urmatorul meci

Tragerile la sorti pentru playoff-ul Europa League sunt vineri la Sport.ro. Batalia decisia pentru grupe se da pe 20 si 27 august.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 August 2015, 14:55
Data actualizarii: Joi 06 August 2015, 15:09

Problemele continua pentru Radoi dupa ce Steaua s-a oprit la Belgrad din drumul spre grupele Champions League.

Jucatori de baza in echipa Stelei, Varela si Breeveld sunt suspendati pentru urmatorul meci european, mansa tur din playoff-ul Europa League de pe 20 august.

Varela a vazut rosu direct dupa faultul din postura de ultim aparator din debutul reprizei secunde cu Partizan, iar Breeveld va fi suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

In aceste conditii, exista posibilitatea ca Radoi sa fie nevoit sa se bazeze in continuare pe Paul Papp, in ciuda prestatiei dezastruoase de la Belgrad.

Steaua are nevoie de intariri in defensiva, iar una dintre variantele care ar fi garantat succesul, Lukasz Szukala, a picat din cauza pretentiilor financiare prea mari pentru Gigi Becali.

"M-am gandit si eu la Szukala, am inteles ca el si-ar dori sa se intoarca in Romania, sa isi faca si o casa aici, dar nu pot sa ii platesc salariul. El are acum 1,2 milioane de euro. Sa zicem ca ii dau 600 de mii... plus impozite, ajungem la 1 milion de euro pe an. Nu sunt dispus sa dau banii astia", a explicat patronul Stelei la Sport.ro.


Modifică setările cookies