Liga 1

"Nu pot sa ii iau pe Sanmartean si Szukala!" SUMA COLOSALA pe care Becali ar trebui sa o plateasca anual ca sa ii aduca la Steaua

Visul stelistilor sa ii vada iar pe Sanmartean si pe Suzkala in tricoul Stelei este oficial spulberat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 August 2015, 15:40
Data actualizarii: Joi 06 August 2015, 15:43

Becali spune ca nu exista nicio cale prin care cei doi sa revina la Steaua, si asta din cauza salariilor foarte mari pe care patronul ar trebui sa le achite.

Becali sustine ca salariile celor doi, cu tot cu taxe, s-ar ridica la aproximativ doua milioane de euro pe an, adica un milion pentru fiecare.

Acesta nu crede ca Sanmartean si Szukala ar accepta sa vina la Steaua pentru un salariu net mai mic de 600.000 de euro.

"Dupa ce am vazut prima repriza, am zis Becali nu e nebun...acum e normal sa fac un pas inapoi, ca sunt ranit, dar eu v-am spus de la inceput, nu ma dezic de ce am zis (n.r. ca Steaua e o echipa valoroasa)."

"Sigur, avem nevoie de un mijlocas coordonator, care sa construiasca dar nu ma dezic, o sa vedeti. Dar nu iau nimic, nici mijlocas, nici fundas. Eu nu vorbesc de fundas central, ca nici nu ma pricep, Mirel sa vorbeasca de fundasi, eu nu ma pricep."

"Daca vreti sa vorbim de Szukala si Sanmartean, nu poti sa-i iei, pentru ca oamenii au salarii mari si eu nu pot sa dau salariile alea. Daca de exemplu dau de 500 sau 600.000, ca ar veni pe 600.000, si mai trebuie sa dai taxe si impozite, trebuie sa-i dai un milion pe an lui Sanmartean sau Szukala, eu nu dau", a declarat Becali la DigiSport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies