Steaua nu mai are viitor! Decizia lui Stoichita care poate afecta echipa din Ghencea:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Aprilie 2012, 07:12

	Steaua nu mai are viitor! Decizia lui Stoichita care poate afecta echipa din Ghencea:

Antrenorul Stelei a venit cu propria strategie la Steaua si mai multi stelisti, care au primit o sansa in mandatul lui Ilie Stan, au acum de suferit.

Juniorii Stelei care au fost promovati de Ilie Stan, nu mai au nicio sansa la Steaua. Daca fostul antrenor din Ghencea a dat o sansa mai multor tineri de la Steaua, numirea lui Stoichita pe banca tehnica a insemnat si exilul juniorilorla Liceul Mircea Eliade sau la Buzau.

Astfel, daca Stanciu, Puskas, Gradinaru sau Andrei Stan au primit o sansa sa imbrace tricoul Stelei in acest sezon, in mandatul lui Ilie Stan, acum, situatia lor este cu totul alta, Mihai Stoichita luand decizia de a-i ignora pe juniorii echipa din Ghencea, scrie ProSport.

In acest conditii, Stanciu si Gradinaru se antreneaza la Liceul Mircea Eliade, Puskas a fost imprumutat la Gloria Buzau, iar Iulian Rosu, pentru care sezonul se anunta promitator, nu mai este in vederile lui Mihai Stoichita. Singurul jucator retinut in lot este insa chiar Andrei Stan, fiul fostului antrenor, de la Steaua, asta la ordinul lui Becali. "I-am zis lui Ilie Stan ca o sa il tin pe baiatul lui la prima echipa. A facut multe pentru Steaua si ii sunt dator”, a spus Gigi.
 

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT