Steaua negociaza cu Pandurii pentru cel mai PROMITATOR atacant din Romania! O noua SUPER afacere pe axa Targu Jiu - Bucuresti?

Steaua negociaza cu Pandurii pentru cel mai PROMITATOR atacant din Romania! O noua SUPER afacere pe axa Targu Jiu - Bucuresti?

Steaua a demarat negocierile cu Pandurii pentru Mihai Roman, atacantul de 22 de ani si 1.90 de la Pandurii Targu Jiu! 

Presedintele Pandurilor, Eugen Parvulescu, anunta ca a avut deja discutii cu Valeriu Argaseala si ca sunt sanse ca atacantul sa ajunga din vara la Steaua.

Mihai Roman e un atacant rar in Liga I. Are doar 22 de ani, 1.90m si 8 goluri marcate la Pandurii in 2014.

"Exista un interes pentru Mihai Roman. Am purtat discutii telefonice cu presedintele Valeriu Argaseala. El are o clauza de reziliere in contract.

Noi tot timpul am avut o relatie buna cu Steaua si de cate ori Steaua a vrut un jucator ne-am asezat la masa. Cu siguranta, daca o sa ne inlegem, jucatorul va juca din vara la Steaua.

Mai exista interes si din alta parte, nu numai de la Steaua. si Mihai Roman e constient ca are nevoie de Pandurii si isi doreste foarte mult sa ajute echipa", a spus Eugen Psrvulescu la Dolce.

Steaua a castigat bani buni din afacerile cu Pandurii. Chiriches sau Pintilii au ajuns pe sume mici in Ghencea si a fost vanduti apoi cu peste 10 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies