Liga 1

Steaua l-a luat pe Voiculet! Vezi aici culisele transferului: "E un giuvaer nedescoperit!"

Piturca a reusit al 13-lea transfer! Voiculet a refuzat trecerea de la International la Pandurii si a semnat cu Steaua. Jucatorul s-a antrenat deja in Ghencea sub comanda lui Piturca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2010, 11:14
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2010, 11:25

Voiculet este un mijlocas stanga de 24 de ani. Jucatorul a inceput fotbalul la Targoviste, insa a jucat intre 2009 si 2009 la Farul. A trecut apoi la International, acolo de unde a refuzat sa treaca alaturi de restul echipei la Pandurii. Voiculet are 100 de meciuri in Liga I si 6 goluri. 

Benone Lazar, patronul de la International Curtea de Arges, a confirmat la Sport.ro mutarea jucatorului si a povestit cum s-a realizat aceasta.
"Voiculet a fost transferat la Steaua. El nu a mers la Pandurii impreuna cu restul de jucatori. Badea l-ar fi vrut rau de tot, spunea despre el ca e un giuvaer nedescoperit. Condescu a zis ca sunt bani multi pentru el si nu poate sa-l ia. Am preferat sa il dau la Steaua, mai ales dupa in tinerete eram fan Steaua. Eu tot la Steaua ma gandesc, desi tineam si cu FC Arges.  Ma duceam cu copiii pe Ghencea la meciuri. L-am dat la Steaua pe bani mai putini, dar o sa primesc o suma si dintr-un viitor transfer.

De vreo doua saptamani mi-a spus Florin Marin ca il intereseaza Chiriches si Voiculet. Primul a fost dat la Pandurii, iar Voiculet a semnat cu Steaua. Voiculet are 24 de ani, e cumite, familist convins, nu va fi tentat de viata nocturna din Bucuresti. Nu pot sa spun pe cati bani l-am dat, e o suma mica, dar avem un procent dintr-un viitor transfer" a spus Benone Lazar la Sport.ro.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies