Steaua, ingenucheata la Vaslui

Autor: Sport.ro
Luni 05 Martie 2007, 14:22
Steaua, ingenucheata la Vaslui
IN 10, STEAUA A PIERDUT LA VASLUI

FC Vaslui a reusit duminica, cea mai importanta victorie din acest campionat. Vasluienii au reusit sa invinga, acasa, scor 1-0, Steaua, echipa care ocupa locul 2 in campionat.
Steaua a inceput cu stangul, Thereau fiind eliminat inca din minutul 10, dupa ce l-a suiat pe fundasul Dorian Andronic si nu a reusit sa controleze meciul, moldovenii scapand de mai multe ori spre poarta lui Andrey.
Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 79, de Razvan Neagu, spre bucuria celor aproximativ 8500 de suporteri vasluieni, care de-a lungul meciului au afisat afisat mai multe bannere. "pentru noi este un meci obisnuit / La fel ca inainte am venit / Sa va sustinem pana la sfarsit", "Gigi da-le tonul ... Beee!" sau "Vrem un oras curat si un suporter dedicat". De asemenea, peste o mie de persoane au vazut meciul de pe un deal din apropierea arenei, dupa ce au ramas in afara arenei.
Astfel, Steaua si-a pastrat pozitia a doua in clasament, insa tot la 40 de puncte au ajuns si formatiile Rapid si CFR Cluj.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ce spune Ludovic Orban despre creșterea pensiilor cu 40% în septembrie 2020
BRAT