Steaua il propune pe Nita pentru Euro, dupa evolutia fantastica din meciul cu Dinamo. "Se bate cu Lung pentru al treilea loc"

Steaua il propune pe Nita pentru Euro, dupa evolutia fantastica din meciul cu Dinamo. "Se bate cu Lung pentru al treilea loc"

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Helmuth Duckadam l-a laudat pe Nita dupa egalul cu Dinamo, 1-1, in care portarul Stelei a avut cateva interventii salvatoare la scorul de 1-0 pentru Steaua.

"Nita se va bate in acest playoff cu Silviu Lung pentru locul 3 la Euro. Nita e portar si a fost portar intotdeauna, ne putem baza pe el in cupele europene la anul. Sigur, daca vrei in Liga Campionilor, ai nevoie de inca un portar cu experienta, pentru ca Poiana e prea tanar.", a spus Duckadam la Sport.ro

Presedintele de onoare al Stelei a comentat si meciul de etapa viitoare, cu liderul campionatului:

"Meciul cu Astra e decisiv, e o presiune foarte mare pe noi, daca vrei sa castigam campionatul trebuie sa castiga cu Astra in meciurile directe. Cel mai important meci e acesta, ne putem apropia de ei, altfel diferenta e mult prea mare si moralul va fi altul daca nu castigam", a spus Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies