Steaua Gigi Becali Wesley Lopes Superliga

Steaua il da afara dupa un an pe Wesley! Ce salariu ii pregateste Becali si cum arata inlocuitorul de milioane pe care i-l aduce

Stelistii asteapta cel mai important transfer al anului. Brazilianul-minune al Vasluiului, Wesley, e ca si venit la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2011, 07:40
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2011, 08:25

Becali n-are de gand sa-i ofere un contract mai mare decat cel pe care-l are la Vaslui. Vrea sa-i dea intr-un an si jumatate de contract banii pe care-i ia intr-un singur sezon in Moldova. Wesley n-are sanse sa continue la Steaua dupa ce-i va expira intelegerea propusa de Becali. In locul sau, patronul are de gand sa aduca pe bani multi un jucator de clasa.

"Lui Wesley ii dau 400.000 de euro intr-un an si jumatate. Platesc 800.000 plus 200.000 TVA-ul la Vaslui. Pe Bicfalvi nu-l pun la socoteala. Pe el am cerut 100.000 asta vara si nu mi-a dat nimeni 100.000. Un an si jumatate cred eu ca face fata Wesley la Steaua. Vreau sa ma vedeti in optimile Ligii. Trebuie sa iau mijocas de 22, 23 de ani, sa fie mare fotbalist. Vreau jucatori tineri la Steaua", a spus Becali, dupa care a conturat echipa viitorului:

"Uitati-va acum ce jucatori am eu la Steaua. in aparare Gardos, Matei, Chiriches, Brandan, la mijloc Bourceanu, Prepelita, Tanase, Radut, Chipciu, iar in atac fratii Costea, Rusescu, Tatu, Nikolic. Vreau sa fac o echipa tanara, sa fie puternica, sa ma pot lupta cu marile echipe.

In meciurile tari faci fata daca il ai pe Wesley. Da curaj echipei, iti da incredere. Oricum, in Europa il tineam rezerva ca sa nu-l obosim, bine ca nu are drept de joc. Cu Wesley incheiem cu transferurile. Ii place bautura, dar nu e de-asta de noapte. Steaua te disciplineaza. Daca era asa betiv, nu ajungea capitan la Vaslui!".

Modifică setările cookies