Steaua, gata sa-i dea lovitura de gratie Petrolului! TANCUL dorit de campioni in atac numara ofertele in aceasta iarna

Steaua, gata sa-i dea lovitura de gratie Petrolului! TANCUL dorit de campioni in atac numara ofertele in aceasta iarna

Steaua vrea un atacant central in aceasta iarna. 

Steaua l-a avut golgheter pe Keseru in 2014, insa Galca a acuzat lipsa unui varf de careu in partidele decisive din aceasta toamna. Bokila, Mihai Roman si Toto Tamuz sunt pe lista campionilor, care nu au la dispozitie fonduri prea mari pentru transferuri.

Steaua poate profita insa de problemele de la Petrolul, care si-a pierdut patronul in urma cu cateva saptamani, inchis intr-un dosar de evaziune fiscala.

Cativa jucatori au plecat deja de la Ploiesti, iar Multescu se gandeste si el sa renunte la echipa.

Steaua il poate ademeni pe Tamuz, varful dorit de MM Stoica in urma cu doua sezoane. Managerul Stelei chiar a mers in Israel sa-l urmareasca pe Tamuz, insa n-a reusit sa-l transfere.

Agentul lui Tamuz spune acum ca Steaua este o optiune serioasa pentru clientul sau.

"E posibil ca el sa vrea sa se duca in alta parte, sa nu mai stea la Petrolul, sa plece, inclusiv la Steaua sau alta echipa. E posibil, pentru ca normal Toto a venit la Petrolul pentru o perioada mai scurta, e ca o trambulina pentru a face un pas ca sa ajunga la o echipa mai mare si un salariu mai bun. Deocamdata nu a fost nici o discutie cu cei de la Steaua. Depinde si de ei, ce vor face la iarna, ce planuri au.

Cred ca Toto a demonstrat ca este un varf de atac foarte bun, care ar face fata cu brio si la Steaua. Asa as vedea eu. Un varf de atac, un numar 9, la Steaua, cu un Keseru sau Rusescu in spatele lui", a spus Mara in Fanatik.
 

"Mai multe echipe ma vor"


"Nu numai Steaua ma doreste, sunt si alte echipe. Dar nu este corect sa vorbesc despre Steaua atat timp cat am contract cu Petrolul. Respect acest club si nu ar fi frumos din partea mea sa discut despre Steaua", spune atacantul. 

13 goluri a marcat Tamuz in 22 de partide la Petrolul. 

Citeste si:SteauaToto Tamuz
VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies