"Steaua face mai mult decat Fiorentina!" Unde este brandul de 57 mil euro al Stelei in topul marcilor de fotbal din Europa

Becali nu da niciun ban pe marca Steaua, evaluata la 57 de milioane de euro.

O firma de garsoniera a pus suma fabuloasa! Becali ar putea plati daune mai mari de 57 de milioane, pentru ca a folosit marca Steaua timp de 10 ani.

O firma de garsoniera din satul Rosu a fost angajata de Armata sa evalueze marca Steaua! "57 de milioane de euro? Nu dau nici 5 bani pe ea!", anunta Becali.
         
"Luati-o, ma. Eu, daca vreau, fac alta echipa si la anul castig iar campionatul!", spune Gigi Becali.
 
"Cu 57 de milioane de euro, poti cumpara o echipa in Anglia, un club!", spune Tamas. "Poate un club de noapte" glumesc fanii.
     
"Cred ca au evaluat si cimitirul Ghencea. Eu credeam ca e vorba de 57 milioane de lei vechi", spune Ilie Nastase.

"Cred ca fiecare fir de iarba i-au pus cate un euro", a declarat si Dragomir.

United e cel mai scump club din lume. E evaluat la peste un miliard. Ultimul club in top 50 e Fiorentina. Marca Fiorentinei face aproape 70 de milioane de euro. In Bulgaria, sigla celei mai iubite echipe, TSKA Sofia valoreaza doar 3,5 milioane de euro.

"E o tara din UE in care asta e cea mai iubita echipa din cel mai iubit sport, eu cred ca face mai mult decat Fiorentina! Eu cred ca cine da banii astia, si-i scoate inapoi. Armata este despre tancuri si obuze, nu despre goluri", spune Serban Alexandrescu, Creative Director Advertising.

Becali poate plati o amenda mai mare de 57 de milioane de euro, pentru ca a folosit marca Steaua timp de 10 ani !
      
"N-ai inteles nimic din ce inseamna economie de piata, crezi ca tu ai niste grade pe umar si esti urmasul lui Stalin", spune Becali.
 

Citeste si:SteauaFiorentina
VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies