Steaua face apel la fani: "NU mai cumparati de la bisnitari! Lasati-i sa ramana cu biletele in mana!" Meme cere POLITIEI sa intervina:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2013, 13:10

	Steaua face apel la fani: "NU mai cumparati de la bisnitari! Lasati-i sa ramana cu biletele in mana!" Meme cere POLITIEI sa intervina:

► Castiga bilete cu Voyo.ro la Steaua - Chelsea! Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

"Sunt in permanent contact cu suporterii stelisti din toata tara, sunt suporteri care au fost cu Ajax si nu au reusit sa isi achizitioneze bilet cu Chelsea. Ei sunt marii pierzatori ai acestei situatii.
Multe bilete au ajuns la speculanti. Asta este un semnal de alarma pentru institutiile statului, sa intervina in forta si sa plateasca acesti oameni. Nu e posibil sa vinzi un bilet la suprapret, dar nu avem ce sa facem noi, doar institutiile statului pot rezolva problema!"
, a spus managerul Stelei la Sport.ro

Acesta a adaugat ca ii sfatuieste pe fani sa nu mai cumpere de la bisnitari: "Fac un apel pentru oamenii de rand, nu mai cumparati de la speculanti, voi ii tineti in viata. Lasati-i sa dea banii pe bilete si sa ramana cu ele. La Londra au prioritate suporterii stelisti care au fost la Amsterdam.", a adaugat Mihai Stoica.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies