Steaua e NUMAI UNA pentru Torje! "Joaca cel mai bun fotbal! Are lot, staff, tot ce-i trebuie!" Ce l-a impresionat la rivala de MOARTE

Autor: Sport.ro
Luni 12 Noiembrie 2012, 11:27

	Steaua e NUMAI UNA pentru Torje! "Joaca cel mai bun fotbal! Are lot, staff, tot ce-i trebuie!" Ce l-a impresionat la rivala de MOARTE

Stelistii i-au impresionat pana si pe rivali cu startul-bomba din actualul sezon!

Fostul dinamovist Gabi Torje e impresionat de ros-albastri. Chiar daca are meciuri cu Barca si Real in Spania, mijlocasul nu poate uita clasicele din Romania dintre Steaua si Dinamo.

"Imi e dor de un derby Steaua - Dinamo si de ce se intampla in saptamana dinaintea meciului. Am vazut si ultimul Clasic, dar in reluare, pentru ca am avut meci la aceeasi ora. Nu m-a dezamagit Dinamo, au facut un joc de deplasare din care putea scoate mai mult.

Mi-e greu sa recunosc, dar trebuie sa spun ca Steaua joaca cel mai bine. Au un lot foarte bun, pe langa titulari au si rezerve de nivel inalt. Au lot, au staff, au tot ce le trebuie pentru performanta", a spus Torje.
 

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Avertismenul lui Putin: Europa ar putea rămâne fără gaze la iarnă
BRAT