"Steaua e invincibila acasa, noi mergem s-o batem!" Anuntul lui Petrescu inaintea socului pentru titlu
Vineri 09 Februarie 2018, 14:51

"Steaua e invincibila acasa, noi mergem s-o batem!" Anuntul lui Petrescu inaintea socului pentru titlu

Petrescu vrea sa dea lovitura pe National Arena!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

CFR vine sa castige contra Stelei. Antrenorul liderului spune ca le va transmite jucatorilor lui sa faca totul pentru a invinge. Petrescu refuza sa speculeze pe seama delegarii lui Marcel Barsan ca arbitru de centru la derby.

"Imi va fi greu sa aleg cei 11 jucatori care vor incepe. Sper sa fiu inspirat si sa aleg cea mai buna echipa. Deac revine, a avut un sezon excelent pana acum, a fost cel mai valoros jucator al nostru. Ramane sa demonstreze si in acest an pentru ca nimeni nu are locul asigurat la CFR decat daca joaca bine. Cand joci in deplasare, daca nu pierzi, e un rezultat bun. Daca mergem la egal 100% vom pierde.

Steaua e invincibila pe teren propriu si incercam noi sa fim primii care vom castiga. Arbitrul e din Bucuresti, dar nu vreau sa vorbesc acum despre asta, sa nu se spuna ca am pus presiune pe el. Ideal ar fi ca dupa acest joc sa nu vorbim de arbitraj", a spus Petrescu.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT