"Steaua? Dinamo? Il iau eu la Viitorul, ca am nevoie de el!" Hagi e gata sa dea lovitura verii. Transferul pe care il pregateste

"Steaua? Dinamo? Il iau eu la Viitorul, ca am nevoie de el!" Hagi e gata sa dea lovitura verii. Transferul pe care il pregateste

Dorit la Steaua si Dinamo, unul dintre cei mai tehnici jucatori din Romania ar putea ajunge langa Banel Nicolita si Catalin Munteanu la Viitorul lui Hagi.

Florin Cernat este una dintre principalele tinte ale Stelei si lui Dinamo din vara. Hagi spune ca ar avea nevoie de Cernat la Viitorul, acolo unde ar mai multi jucatori de experienta alaturi de pustii promovati de la academia sa. /"Il iau eu pe Cenat la Viitorul, ca am nevoie de el", a declarat astazi Hagi intr-o conferinta de presa.

Cernat este vazut ca unul dintre inlocuitorii perfecti ai lui Sanmartean la Steaua. Si Lacatus il lauda. "In privinta lui Teixeira si Cernat... sunt jucatori cu calitati tehnice extraordinare si ar putea sa ajute Steaua, in primul rand in fata ofensiva", a comentat Marius Lacatus la Sport.ro.

In conferinta de presa organizata astazi Hagi a vorbit si despre "Meciul Secolelor", de duminica, 3 mai, in direct la ProTV, de la 04:00, intre Mayweather si Pacquiao: "Pentru meciul asta ma trezesc, dar mie nu imi place sa ma uit la box. Nu vedeti ce bani sunt acolo? 400 de milioane de dolari. Daca ar veni banii astia la noi am lua Champions League.", a mai spus Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies