Steaua Dinamo Liga 1 Razvan Burleanu Liga 1

Steaua - Dinamo, de 4 ori in sezonul viitor? "Vom decide daca se va juca play-off in Liga 1!" Cum se schimba fotbalul din Romania

Liga 1 poate deveni mult mai incinsa din sezonul viitor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 17:31
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 17:32

 

Pe 28 mai se decide

Din sezonul viitor, Liga 1 poate fi mult mai atractiva. Presedintele FRF le va propune cluburilor din Liga 1 introducerea play-off-ului si play-out-ului in Romania, astfel ca putem avea intr-un sezon de mai multe ori derby-uri precum Steaua - Dinamo!

"Nivelul fotbalului romanesc e dat de numarul "foarte ridicat" de spectatori si de cifrele de audienta. Vrem sa aducem cat mai multi tineri pe terenurile de fotbal din Romania. Ne dorim sa oferim o selectie cat mai corecta la loturile nationale. Ne dorim sa fim mai aproape de tineri. Eu, personal, merg la meciuri de Liga a 2-a sau a 3-a, sunt un presedinte care vrea sa fie la firul ierbii. Dezvoltarea fenomenului fotbalistic nu poate fi facuta din birou.

Pe 28 mai trebuie sa luam o decizie in privinta sistemului competitional. Vom cere punctul de vedere al echipelor din Liga 1, sa vedem daca ele doresc introducerea sistemului de play-off si play-out.

In prima luna de mandat m-am intalnit cu toti membrii afiliati pentru a primi un feed-back corect si sincer din partea lor. In aceasta vara vrem sa punem in aplicare o noua strategie pentru viitorul sezon" a declarat Burleanu pentru Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies