Steaua cere cel putin 5 milioane de euro, Tanase asteapta transferul vietii. Care e pretul REAL anuntat pentru diamantul Stelei

Steaua cere cel putin 5 milioane de euro, Tanase asteapta transferul vietii. Care e pretul REAL anuntat pentru diamantul Stelei

In vara, stelistii asteapta sa dea noi lovituri importante pe piata transferurilor!

Tanase e unul dintre titularii care vor fi lasati sa plece in cazul unei propuneri avantajoase pentru club. Reghe spune ca 5 milioane de euro e pretul minim pentru care Steaua ar trebui sa se desparta de el, insa entuziasmul ii e potolit de Ilie Balaci.

Balaci sustine ca 1,5 milioane de euro e pretul corect pentru Tanase si il vede pe mijlocas intr-un alt post decat cel in care il foloseste Reghecampf.

"Mie imi place Tanase, dar raman la convingerea ca ala nu e locul lui in teren. Ar putea juca fara probleme intr-un 4-3-3 ca unul dintre interi.Pe stanga, clar, e locul lui Chipciu. Nu poti sa il acuzi pe Reghe din moment ce castiga totul, dar atentie! Unii jucatori pot ajunge sa isi piarda din stralucire. Daca Tanase este vandut cu un milion si jumatate de euro, e o suma mai mult decat corecta!", a spus Balaci la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies