"Steaua are multi jucatori cu pretentii de vedeta! O sa ii fie greu lui Sanmartean" Care este ARMA SECRETA a dinamovistilor in derby

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 19:28
"Steaua are multi jucatori cu pretentii de vedeta! O sa ii fie greu lui Sanmartean" Care este ARMA SECRETA a dinamovistilor in derby

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Presedintele lui Dinamo nu se sperie de ultimul transfer facut de Steaua.

Anghelache considera ca Sanmartean nu se va impune repede la Steaua si ii va trebui timp sa se acomodeze:

"Sanmartean a jucat destul de bine la Vaslui, chiar foarte bine, si cu toate astea era schimbat foarte des. Ce inseamna asta!? E o problema. Steaua are multe valori cu pretentii de vedeta si nu mai circula baloanele pe la un singur jucator. Prevad ca lui Sanmartean ii va fi dificil sa se impuna imediat la Steaua si sa devina jucatorul pe care il asteapta toata lumea”, a spus Anghelache la Dolce Sport.

Oficialul dinamovist a vorbit si despre asteptarile sale la meciul cu rivala din Ghencea, mizand pe dorinta de afirmare a tinerilor jucatori de la Dinamo: ”Steaua ramane redutabila, oricum ați aseza-o. Dinamo are si ea solutii, dar incipiente. Nu poti sa spui ca ai siguranta ca vom castiga cu Steaua datorita unui jucator. Pesemene ca dorinta lor de afirmare vine sa suplineasca superioritatea pe care o are Steaua din punct de vedere al relatiilor de joc, al tehnicii superioare”, a mai spus Anghelache.

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies