Steaua a dat lovitura! Adevaratul motiv pentru care Pintilii a ales Ghencea si cu cine tinea noul jucator al Stelei cand era mic:

Autor: Sport.ro
Marti 29 Mai 2012, 07:06

	Steaua a dat lovitura! Adevaratul motiv pentru care Pintilii a ales Ghencea si cu cine tinea noul jucator al Stelei cand era mic:

Mihai Pintilii  ajunge azi la Bucuresti ca sa semneze cu Steaua.

"80% mi s-a spus ca nu vor fi probleme, maine vin la Bucuresti. Ma simt din ce in ce mai bine cu accidentarea, nu mai simt durere. Steaua? De ce nu? CFR n-a facut oferta. Vasluiul a facut, dar nu a fost acceptata de Pandurii. Mai sunt jucatori buni la Pandurii. N-am vorbit cu fostii mei colegi de la Pandurii, Chiriches si Matei, ii sun dupa ce se va rezolva.

Acum cinci ani, am fost in cantonament in Austria, a fost o experienta foarte placuta pentru mine. Olaroiu ne-a vrut pe mine si pe Bicfalvi. Dansul a plecat insa in Arabia, a venit domnul Hagi si asta a fost. Experienta aceea m-a intarit, nu am fost dezamagit, eram tanar. Nu m-am consultat decat cu nevasta mea la transferul la Steaua. E alegerea mea, vreau sa vin acolo si stiu si ce ma asteapta.

Cand eram mic, n-am tinut cu nici o echipa, nici cu Steaua, nici cu Rapid, nici cu Dinamo", a spus Pintilii la Dolce Sport.

"Maine vine la Bucuresti si discuta cu Steaua. Important este sa se inteleaga cluburile, nu se pune problema ca el sa nu se puna de acord cu Steaua. Sigur ca patronul il doreste pe Pintilii la Steaua. Probabil ca l-a intrebat si pe antrenor, nu stiu", a spus Victor Becali in studioul Dolce Sport, la emisiunea La Dolce Liga.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT