Bomba cu ceas in Ghencea! Steaua poate ramane fara jucatori in orice moment!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Ianuarie 2011, 07:19
Bomba cu ceas in Ghencea! Steaua poate ramane fara jucatori in orice moment!

Problemele la Steaua sunt departe de a se termina. In vreme ce Becali pregateste aducerea unui nou antrenor, jucatorii Stelei se plang ca nu au mai fost platiti de 2 luni si pot deveni liberi de contract in orice clipa.

Neplatiti de mai bine de 60 de zile, jucatorii Stelei le transmit sefilor din Ghencea ca nu pot lupta pentru titlu in aceste conditii si au nevoie de bani pentru a fi liniste la echipa, scrie Cancan. Desi la finalul lui 2010 Gigi Becali anuntase ca a incheiat o afacere prin care poate tine Steaua inca zece ani de acum in colo fara sa mai faca altceva, jucatorii nu au vazut niciun euro de mai bine de doua luni.

Potrivot regulamentului, stelistii pot depune in orice clipa memorii la comisii pentru a deveni liberi de contract, asa ca i-au transmis lui MM Stoica sa rezolve aceasta problema ca sa nu se complice situatia. MM i-a asigurat  pe jucatori ca saptamana aceasta vor primi macar o parte din restantele financiare. Aproape 700.000 de euro trebuie sa scoata Becali din buzunar pentru a-si plati toate restantele fata de jucatori.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT