Stanciu si Chipciu pot fi urmati si de alti romani. Secundul belgian al Romaniei e sigur: "Cluburile vor veni sa ia jucatori de aici, acest val va lua amploare"

Stanciu si Chipciu pot fi urmati si de alti romani. Secundul belgian al Romaniei e sigur: "Cluburile vor veni sa ia jucatori de aici, acest val va lua amploare"

Nicusor Stanciu si Alex Chipciu au ajuns in aceasta vara in Belgie, fiind cumparati de Anderlecht de la Steaua cu o suma care poate ajunge in total la circa 13 milioane de euro.

Cei doi fosti stelisti pot fi urmati si de alti jucatori din Liga I, daca acestia din urma vor performa la echipele lor. Secundul belgian al echipei nationale a Romaniei, Rudi Verkempinck, e sigur ca acestia pot pava drumul catre campionatul Belgiei si pentru alti romani.

Verkempinck a dezvaluit ca a fost intrebat de presa din tara sa despre fotbalistii romani, oferind referinte bune. 

Din punctul de vedere al acestuia, mutarile lui Chipciu si Stanciu pot provoca un "tsunami", cluburile importante din tara sa natala urmand sa devina mult mai atente la Liga I.

"Pe viitor, mai multe cluburi pot veni in Romania pentru a urmari fotbalisti. Transferurile lui Chipciu si Stanciu pot fi doar un inceput. Valul acesta poate lua forma unui tsunami, pentru ca sunt multi jucatori buni in Romania.

Eu le-am transmis insa belgienilor, pentru ca am fost intrebat de presa de acolo, ca nu trebuie totusi sa aiba asteptari foarte mari de la Stanciu, desi el este un jucator uimitor. El va avea nevoie de timp pentru a se adapta", a spus Rudi Verkempinck.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies