"Stanciu e minunat! Cand am plecat de la Steaua l-am vazut in locul meu" Sanmartean a dezvaluit problemele reale ale lui Stanciu

Cu patru goluri in ultimele sale doua meciuri pentru Steaua, Stanciu este noua vedeta a lui Galca. Stelistii spera acum sa-l tina forma.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 09:01
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 09:11

In timp ce Steaua cauta un nou Sanmartean, "vechiul" Sanmartean spune ca exista deja unul in club. E fericit ca Stanciu a aratat in sfarsit ce poate sa faca:

"Stanciu este un copil deosebit, un copil minunat. Cand am plecat l-am si vazut in pozitia aia jucand. E tanar si fluctuatiile lui de forma si de exprimare sunt pe masura varstei."

"La meciul cu Dinamo era nevoie de o reactie a unui jucator de calitate si ma bucur ca Nicusor a fost acela. A avut o perioada destul de grea, o perioada cu presiune foarte mare pe umerii lui"

"Ma bucur ca a reusit sa isi gaseasca motivatia si calmul. Multe voci au spus ca e bine ca am plecat ca asa se elibereaza postul pentru alti jucatori mai tineri. E normal ca fiecare echipa sa vanda si sa aduca jucatori. E trist ca echipa Stelei a pierdut foarte usor niste puncte.", a declarat Sanmartean la Sport.ro

Modifică setările cookies