Becali explica de ce l-a atacat pe Stanciu dupa derby: "A vrut sa fie Maradona tot meciul! Sa dribleze, nu sa alerge! Uitati-va cat a alergat cu Dinamo! Nu se face asta!"

Gigi Becali Nicusor Stanciu Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2016, 11:15
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2016, 11:24

Stanciu a fost tinta numarul 1 a lui Becali dupa meciul cu Dinamo.

"Vai de capul lui! Ii dau eu bani lui AC Milan ca sa-l ia pe Stanciu" - a fost replica lui Gigi Becali catre Stanciu dupa egalul Stelei cu Dinamo pe National Arena.

Gigi Becali a explicat la Sport.ro de ce a decis sa-l critice pe Stanciu si motivele pentru care a fost nemultumit de decarul sau la derby:

"Asta a fost intentia, sa il aduc cu picioarele pe pamant pe Stanciu. Am vrut sa-l atac ca sa-si bage mintile in cap. Daca el nu facea greseala aia la mijlocul terenului, nu luam gol. Dinamo a intrat mai motivata la pauza, dar a durat 10 minute."

"Noi i-am bagat in joc. Tot meciul el a vrut sa dribleze, sa fie Maradona. Sa vedeti cat a alergat. El alearga 12km pe meci, sa vedeti acum cat a alergat. Acum a alergat 7-8 km. Nu se face asa. L-am pierdut din cauza lui. Era sa-l pierdem. Nu poti sa-i dai sanse lui Dinamo. Daca dadea gol Rotariu era gata titlul", a spus Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!