Chipciu a cazut GRESIT! :) Penalty clar pentru Steaua, plonjonul artistic al lui Chipciu l-a intors pe Tudor.Ce spune Craciunescu

Chipciu a cazut GRESIT! :) Penalty clar pentru Steaua, plonjonul artistic al lui Chipciu l-a intors pe Tudor.Ce spune Craciunescu

Ultimul Steaua - Dinamo din acest sezon se vede pe 20 aprilie, de la 21:30, IN DIRECT la ProTV. Returul semifinalelor Cupei Romaniei pleaca de la 0-0.

In minutul 32, Steaua a cerut penalty la un duel in care intre Chipciu si Puljic. Caderea tarzie si artistica a lui Chipciu l-a facut pe Tudor sa ignore regulamentul si sa nu dea penalty pentru Steaua. Ion Craciunescu spune ca faza petrecuta la 1-0 pentru Steaua e fara semn de intrebare.

"Daca Puljic joaca mingea, nu e penalty. Dar daca Puljic nu joaca mingea, atunci el ii prinde piciorul stang lui Chipciu si este penalty. Puljic ii loveste piciorul si dupa aceea Chipciu cade, este contact fara sa joace mingea. Ori trebuia sa-i dea galben pentru simulare, ori penalty, nu exista alta varianta. Pentru ca exista contact, este fault. Este contact neglijent al lui Puljic. Tudor, care a arbitrat excelent, a fost si foarte aproape de faza. Nu stiu ce a jduecat el aici!", a spus Craciunescu la Digisport.

Sursa captura: Digisport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies