Stancioiu: "Am vazut faza de 20 de ori! Aratati-mi cate penaltyuri ca asta se dau in Europa" HORROR: Cum arata piciorul lui Hora

Stancioiu: "Am vazut faza de 20 de ori! Aratati-mi cate penaltyuri ca asta se dau in Europa" HORROR: Cum arata piciorul lui Hora

Stancioiu a atacat dur arbitrajul dupa meciul celor de la ASA cu Pandurii.

Portarul celor de la ASA considera cu nu ar fi fost penalty la interventia pe care a avut-o asupra lui Hora. Dupa meci, Stancioiu a declarat:

"Cred ca am vazut reluarea de 20 de ori in vestiar. in niciun moment nu m-am uitat la adversar, in niciun moment nu m-am uitat la picioarele lui Horica. Tot timpul m-am uitat la minge. M-am protejat, m-am strans, nu am ridicat piciorul sa-l lovesc. Nu am avut niciodata vreo intentie. Sa-mi aratati cate penalty-uri de genul asta se dau in fotbalul european. il cunosc pe Horica, este prietenul meu si un baiat corect, dar a fost foarte urata decizia staff-ului, sau cine a luat-o, de a intra pe teren, apoi sa iasa dupa cateva secunde schiopatand. Astfel de lucruri se fac la gradinita"

"Acea faza din minutul 45 a dat peste cap soarta partidei. Nu ma deranjeaza greselile, oricine poate gresi. Nu m-a deranjat ca anul trecut, la fel, s-a dat un penalty inventat pentru Pandurii. Nu m-a deranjat nici ca in tur, la Severin, ne-a fost anulat un gol valabil. Nu m-au deranjat nici deciziile luate de domnului Balaj in ultima vreme atunci cand ne-a arbitrat. Dar ma deranjeaza atitudinea aroganta pe care o au fata de noi, jucatorii. Suntem tratati ca niste sclavi. M-a deranjat foarte mult reactia arbitrului la final, atunci cand l-am intrebat cine a luat decizia de a se acorda penalty, tusierul sau centralul, iar el mi-a aratat mana, un fel de la revedere, ca si cum as fi un nimic si nu am dreptul sa pun o intrebare. Cred ca meritam mai mult respect din partea unor oameni care gresesc impotriva unei intregi comunitati. Nu stiu daca voit sau nu"

Astazi, cei de la Pandurii au postat o imagine cu glezna lui Hora, dupa ce acesta a fost lovit de Stancioiu la faza penaltyului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies