Cat de fantastic e pe plastic! Un orasel de 4500 de locuitori poate avea mai multe echipe in Liga I decat Bucurestiul

Un orasel de 4500 de locuitori ar putea gazdui trei echipe in Liga I sezonul viitor.

Comuna Chiajna e pregatita sa devina regina Ligii I, in ceea ce urmeaza sa fie un nou episod din seria anomaliilor fotbalului romanesc.

ProSport publica astazi un material in care prezinta o situatie de-a dreptul incredibila: stadionul Concordiei ar putea gazdui mai multe echipe decat Bucurestiul in sezonul viitor.

Daca Viitorul lui Hagi si gazda Concordia isi disputa deja meciurile pe micuta arena din judetul Ilfov, de la vara portile se vor deschide si pentru FC Voluntari, liderul detasat din Seria 1, Liga a II-a.

FC Voluntari si-a trecut deja in dosarul de licentiere stadionul din Chiajna pentru eventualitatea in care echipa va juca in Liga I din sezonul viitor.

Cristian Tanase, presedintele clubului Concordia, abia asteapta ca arena din Chiajna sa mai gazduiasca o echipa. Promite si super oferte la chirii.

"Avem aici tot ce ne trebuie, avem o infrastructura foarte dezvoltata. Cine vine, poate sa joace, poate sa se si cazeze, daca doreste, pentru ca avem un hotel chiar langa stadion. Avem parcare, conditii de antrenament, de recuperare, tot. Cu Viitorul avem contract pe un sezon, dar putem face si pe cate un meci. Daca vom avea treu sau mai multe echipe, le-am face si reducere, Pentru noi ar fi o reteta financiara.", a declarat Tanase pentru ProSport.

Stadionul din Chiajna este singura arena cu gazon sintetic din Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies