Cristi Munteanu Dinamo stadion Dinamo Superliga

EXCLUSIV Stadionul, ”cheia succesului” pentru Dinamo: ”E o prostie s-o iei de la Liga 4! Va atrage investitori”

Dinamo este într-o situație delicată din punct de vedere sportiv și financiar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 16:40
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 16:48

Cristi Munteanu (47 de ani), fostul portar din ”Ștefan cel Mare”, în prezent oficial al Oțelului Galați, crede că ”roș-albii” vor reveni în prim-planul fotbalului românesc după apariția unui nou stadion. 

O nouă arenă ar putea atrage investitori la club. Chiar și Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a spus că fiul său va veni alături de echipă după ce va fi construită o nouă arenă.

  • Anunt de ultima ora al CNI in privinta noului stadion Dinamo! Care este ultimul impediment in viitoare constructie

Cristi Munteanu: ”E o prostie s-o iei de la Liga 4. Stadionul va atrage investitori”

„Fanii au susținut clubul pe linia de plutire. Într-o zi poate să vină cineva și să preia clubul. Dacă ai și stadion, cred că lucrurile se vor schimba în bine pentru Dinamo. Pentru Dinamo este important să se mențină în Liga 1 măcar până va avea stadion. Sunt convins că stadionul va atrage investitori la echipă.

E o prostie s-o iei de la Liga 4. Nu văd sensul. Ești în Liga 1 și ai posibilitatea să faci tot ce ține de tine ca să rămâi acolo, mai ales că este un mare avantaj să ți se aprobe planul de insolvență, deci deja este primul semn că echipa va exista în următorii ani.

Acum are nevoie de un plan sportiv cu care să te menții acolo. Cu un stadion în centrul Bucureștiului, să te cheme și Dinamo... sunt o mie la sută sigur că se vor înghesui sponsorii la echipă”, a spus Cristi Munteanu, pentru www.sport.ro.

Fanii din programul DDB au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că „obstacolul birocratic” despre care Adrian Cefalan vorba luna trecută a fost depășit.

Suporterii dinamoviștii au anunțat că Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, și-a pus semnătura peste contractul care stabilește viitoarea locație a stadionului „Dinamo”. Astfel, noua arenă va fi construită în locul celei deja existente.

"Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, ştie”, a spus Cristi Borcea, pentru Realitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!