”Spun că ești un prost!”. Continuă atacurile lui Marian Iancu la adresa lui Dan Șucu

Marian Iancu dan sucu Rapid Superliga Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:44
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:44

Marian Iancu a avut un discurs dur la adresa lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Fostul patron de la Politehnica Timișoara, rapidist declarat, a criticat de mai multe ori politica implementată de Dan Șucu la Rapid

Chiar dacă, de cele mai multe ori, atacurile sale nu s-au lăsat cu un răspuns din partea acționarului din Giulești, Iancu nu s-a ferit să-și spună părerea față de situația de la Rapid.

Marian Iancu, atac dur la Dan Șucu: ”Spun că ești un prost”

De această dată, Iancu s-a legat de transferul lui Cătălin Cîrjan, adus în vară cu surle și trâmbițe de la Arsenal, sub formă de împrumut. 

În opinia omului de afaceri, Dan Nistor, care face senzație la Universitatea Cluj, ar fi fost o soluție mult mai bună pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

”Tu, Rapid, vrei să construieşti o echipă?!  Nu-l aduci pe Nistor dintr-o piaţă liberă, îl aduci pe Cîrjan, şi îmi spui că ai ca obiectiv câştigarea Cupei şi locurile 1-3? Cât de prost poţi să mă crezi? Eu, rapidist, să te cred, să tac din gură să te aplaud? 

Nu, nu te aplaud! Spun că eşti un prost! Tu şi întreg staff-ul tău. Cum să faci atât de multă promovare copilului ăsta (n.r. Cîrjan)? Pui şi presiune pe el. Nu există aşa ceva”, a spus Marian Iancu, la Orange Sport.

Rapid s-a încurcat în ultima etapă, cu Sepsi OSK, scor 0-0, și a ajuns la patru puncte în spatele liderului FCSB, după 16 etape.

În următoarea rundă, echipa lui Cristiano Bergodi va primi vizita celor de la Universitatea Cluj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!