Spre Champions League cu echipa de Cupa Ligii! Mesajul curajos pe care Galca i l-a transmis lui Gigi Becali:

Spre Champions League cu echipa de Cupa Ligii! Mesajul curajos pe care Galca i l-a transmis lui Gigi Becali:

Steaua 0-1 Rapid | La conferinta de presa de dupa meciul cu Rapid, Costel Galca a parut foarte afectat de ultimele decizii venite de la Poarta Alba

Iarna a adus schimbari majore la Steaua, iar ultimele plecari se resimt din plin. Costel Galca nu se mai poate baza pe cinci titulari din prima parte a sezonului - Sanmartean, Szukala, Keseru, jucatori care i-au adus patronului 4 milioane de euro, plus Arlauskis si Prepelita, exclusi din lot cu doua zile inaintea derby-ului cu Rapid.

La conferinta de presa de dupa meci, Costel Galca a parut foarte afectat de situatie si nu s-a ferit de cuvinte. "Cu echipa asta nu putem ajunge in Champions League", pot fi traduse pe scurt declaratiile facute aseara de antrenorul Stelei.

"Eu vreau sa castig cele trei trofee ramase in joc anul asta. Am vorbit cu Becali si are dreptate pentru ca trebuie sa formezi echipa pentru Champions League. Dar nu e castigat campionatul."

"Din punctul lui de vedere, are dreptate. In opinia mea, la mijlocul terenului sigur mai am nevoie de jucatori. Logic era ca echipa sa o pregatim de acum. Sanmartean, Keseru, Szukala au jucat foarte bine, jucatori extraordinari. Dar ne puteam descurca foarte bine cu ce aveam aici. Numai ca nu l-am putut folosi pe Prepelita, care astazi este un jucator fundamental pentru Steaua.", a declarat Costel Galca.

Cat mai ramane Galca la Steaua? (5021 voturi)
 
Cateva etape
46.37%
2328 voturi
 
Pana la finalul sezonului
25.13%
1262 voturi
 
Ia titlul si se bate la Champions League
28.50%
1431 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies