Sperante uriase pentru Dinamo inaintea derbyului cu Steaua din Cupa! Ce sanse are sa joace in Europa la vara

Dinamo Cupa Romaniei Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2016, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2016, 12:38

Dinamo - Steaua e joi, 20:30, la ProTV, in Cupa Romaniei.

Calificata in playoff si cu mari sanse la titlu, dar si la Cupa Romaniei, Dinamo spera sa obtina in ultima clipa acceptul UEFA de a juca in Europa din vara. Gheorghe Chivorchian spune ca exista sanse destul de mari:

"Dinamo trebuie sa probeze ca la 31 martie 2015 nu are datorii aferente lui 31 decembrie 2014. Din datele pe care le am si cred ca nu sunt eronate, Dinamo a probat ca nu sunt datorii, asta pentru licenta de cupe europene. Ori daca Dinamo probeaza ca si-a platit aceste datorii, problema ca instanta i-a aprobat iesirea din insolventa mai tarziu decat aceasta data nu mai este problema clubului Dinamo. Tu, Dinamo, nu poti sa de duci sa spui sa te programeze maine, ca ai licenta. Instanta te programeaza cand are date libere."

"Reprezentantii lui Dinamo au avut o intalnire la UEFA pe aceasta speta si reprezentantii de la UEFA le-au spus ca nu e problema lor, ci problema FRF. Si cred ca atunci cand se va ajunge la comisia de fond, Comisia de Licentiere, daca Dinamo va veni sa demonstreze ca nu are aceste datorii, atunci lui Dinamo ar trebui sa i se acorde licenta.", a declarat Gheorghe Chivorchian, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!