Toni Petrea Cantonament FCSB FCSB Superliga

”Sper să putem face asta”. Marea dorință a lui Toni Petrea pentru perioada de iarnă

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 14:18
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 14:20

Din cauza restricțiilor, echipele din Liga 1 ar putea rămâne ”blocate” în țară pentru perioada de pregătire din această iarnă. 

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, încă mai speră ca vicecampioana României să plece într-un cantonament în străinătate. În caz contrar, FCSB va căuta cele mai bune condiții pentru un cantonament în țară.

FCSB speră să plece în cantonament în străinătate

„Eu tot mai sper că vom putea pleca într-un cantonament centralizat. Dacă nu, o să ne pregătim aici, sperăm că vremea ne va ajuta. În 23 ianuarie, când începe campionatul, vremea va fi cum va fi. Poate fi și bine că rămânem aici, că ne obișnuim cu temperatura, cu starea gazonului și poate că va fi OK”, a spus Petrea, la conferința de presă.

Anul trecut a fost un scandal imens după ce FCSB a fost singura echipă din România care a avut voie să plece în cantonament în Turcia. Atunci, actuala vicecampioană a argumentat deplasarea cu participarea la un turneu amical.

„„DSP dacă ne carantina încălca legea! Interesaţi-vă, studiaţi legea, lăsaţi scrisorile hilare trimise guvernului turc, petiţiile, pentru că vă pierdeţi vremea. Corendon Cup se cheamă competiţia. 

Aveam dinainte stabilit să participăm la această competiţie. Am jucat cu Kemer Sport, am câştigat cu 3-2”, spunea atunci Mihai Stoica, la Digi Sport.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!