Spaniolii, dati de gol de Cosmin Contra! Ce proiect a pus la cale Pablo Cortacero: "Asta am inteles de la ei!"

Superliga Spaniolii tintesc un proiect pe termen lung la Dinamo! Cosmin Contra i-a dat de gol: "Asta am inteles de la ei!" Cum vor 'cainii' sa domine fotbalul din Liga 1
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 21:18
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 21:25

Cosmin Contra a oferit noi detalii despre proiectul investitorilor spanioli de la Dinamo.

Dinamo a transferat masiv de la sosirea investitorilor spanioli la echipa, fiind adusi in mare parte jucatori experimentati care pot aduce realizari pe termen scurt. Cu toate acestea, clubul din Stefan cel Mare a prelungit recent si intelegerile la 5 dintre cei mai promitatori pusti ai 'cainilor' si Cosmin Contra spune ca Academia Dinamo este una dintre bazele proiectului pe care l-au pus la cale spaniolii.

Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Cretu si Mihai Esanu si-au prelungit intelegerile pana in 2024.

"Incercam sa imbinam jucatorii pe care i-am adus, valorosi, cu acesti tineri jucatori, din pepiniera proprie, talentati, valorosi, in care noi avem mare incredere. Cred ca pe viitor vor fi titulari si vor ajuta clubul. Pana in ultima zi de mercato, cred ca mai putem aduce jucatori pentru posturile pe care le consideram deficitare. Inca ne mai uitam la anumite posturi, la anumiti jucatori, care ar putea sa ne ajute la indeplinirea obiectivelor. 

Suntem preocupati de toti jucatorii. Am inteles de la investitorul spaniol ca una dintre bazele proiectului sau este academia Dinamo. Atunci este clar ca trebuie sa avem grija de toti jucatorii din aceasta academie, sa-i ajutam sa creasca, pentru a face pasul catre prima echipa, catre echipa nationala, catre fotbalul de performanta", a spus Cosmin Contra intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!