Dinamo isi BLINDEAZA viitorul! Spaniolii au prelungit contractele a 5 fotbalisti: Ricardo Grigore si Robert Moldoveanu sunt printre ei

Superliga BREAKING NEWS | Dinamo isi BLINDEAZA viitorul! Spaniolii au prelungit contractele la 5 fotbalisti: Ricardo Grigore si Robert Moldoveanu sunt printre ei
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2020, 16:14
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 03:17

Dinamo Bucuresti a ajuns la un acord de prelungire a contractelor cu cinci dintre fotbalistii de viitor ai echipei.

Chiar daca la Dinamo au sosit mai multi fotbalisti straini cu experienta in incercarea de a se revitaliza echipa intr-un timp cat mai scurt, 'cainii' continua sa fie atenti si la fotbalistii romani cu potential din lotul lui Cosmin Contra.

Clubul din Stefan cel Mare a anuntat astazi prelungirea contractelor lui Ricardo Grigore (21 de ani), Robert Moldoveanu (21 de ani), Marco Ehmann (20 de ani), Geani Cretu (20 de ani) si Mihai Esanu (22 de ani). Contractele celor 5 fotbalisti au fost prelungite pana in 2024.

"Director sportiv al clubului Dinamo Bucuresti, Rufo Collado anunta prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, prelungirea raporturilor contractuale cu Ricardo Florin Grigore, Robert Marian Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Mihai Cretu si Mihai Alexandru Esanu pana la 30 iunie 2024", se arata intr-un comunicat al clubului din Stefan cel Mare.

Ricardo Grigore este format de Academia Dinamo si a castigat tot ce se putea la nivel national cu grupa 1999.

De asemenea, tanarul fundas este si un preferat al suporterilor, care au protestat in sezonul trecut pentru a nu fi lasat sa plece.

Robert Moldoveanu, crescut tot de clubul Dinamo, este unul dintre cei mai tineri talentati aatacanti si a fost convocat la toate loturile nationale de juniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!