Duminica 22 Octombrie 2017, 20:54

Sorin Dragoi scoate armele la vedere: cine este omul de 1 milion de euro pe care il are in spate


	Sorin Dragoi scoate armele la vedere: cine este omul de 1 milion de euro pe care il are in spate

Citeste si: Pariul lui Gigi Becali pentru alegerile de luni de la LPF

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

In aceasta seara, cu cateva ore inainte de alegeri, Sorin Dragoi a detaliat unul dintre punctele cheie din programul pentru alegerile LPF - infiintarea unei competitii de "tinere-sperante", finantata exclusiv din sponsorizari.

Firma care ar urma sa plateasca 1 milion de euro pe sezon pentru aceasta competitie este Vox Tehnology Park, detinuta de omul de afaceri Virgil Tornoreanu.

"Pentru ca mie imi plac faptele, nu vorbele, va dau detalii concrete despre unul dintre punctele importante ale programului meu, si anume desfasurarea competitiei de tineret sperante, competitie ce-si propune promovarea tinerilor si totodata cresterea numarului de spectatori pe stadioane."

"Vin astazi si fac publica oferta pe care eu o am deja a sponsorului ce va finanta acest proiect."

"Este vorba despre Virgil Tornoreanu, care este si actual sponsor al lui Poli Timisoara, ceea ce ne reprezinta o garantie a seriozitatii acestuia. Mentionez ca aceasta suma va fi transparent impartita cluburilor de fotbal din Liga 1 si nu asa cum a fost pana acum."

"Cred ca este un ajutor important dat cluburilor, trebuie sa punctez ca acesti bani vin peste ceea ce cluburile primesc din drepturile TV la ora actuala. Aceasta e o dovada a profesionalismului cu care venim la LPF. Avem nevoie de o schimbare in fotbalul romanesc", a spus Sorin Dragoi pentru Gazeta.

"Sorin Dragoi va castiga alegerile de la LPF" - Adrian Neaga
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /