VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu, discurs sincer! De ce a fost demis, de fapt, Laszlo Balint de pe banca Universității Craiova

Laszlo Balint (43 de ani) a fost demis de la Universitatea Craiova după doar șapte meciuri, iar în locul său a fost adus Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 17:12
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 17:28

Oltenii au încercat astfel să creeze un „șoc” la echipă, care să capaciteze jucătorii înaintea returului cu Zorya din turul trei preliminar al Conference League.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit că oficialii clubului au luat decizia de a-l demite pe Balint, deoarece în urma analizelor făcute în ultima perioadă s-a ajuns la concluzia că nu ar putea capacita echipa pentru a întoarce rezultatul din tur cu ucrainenii de la Zorya, când oltenii au pierdut cu 1-0.

Cârțu: „Asta a fost chestia!”

„Cam așa a lăsat impresia primul meci cu Zorya (n.r. - că Universitatea Craiova nu poate face minuni să întoarcă rezultatul din tur). În analiza pe care noi am făcut-o pe toată perioada asta, practic asta a fost chestia, că nu suntem mulțumiți de ceea ce jucăm și de aceea am căutat schimbarea.

Deci voiam altceva, nu posturile în care am fost puși în meciurile astea șapte”, a spus Sorin Cârțu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Universtitatea Craiova primește vizita ucrainenilor de la Zorya, joi, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, în manșa a doua din turul trei preliminar din Conference League.

Modifică setările cookies