Mirel Radoi antrenor Universitatea Craiova Laszlo Balint Universitatea Craiova Superliga

Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Universității Craiova. Mihai Rotaru s-a înțeles cu fostul selecționer. Balint și-a reziliat contractul

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu antrenorul Laszlo Balint pentru rezilierea contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 12:24
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 13:22

UPDATE 9 august / 13:00 

Potrivit Digi Sport, Laszlo Balint s-a înțeles cu Mihai Rotaru după ce a fost informat că-și va primi clauza de reziliere - 50.000 de euro. Pe banca oltenilor, fostul fundaș de la FC Brașov, CFR Cluj sau Unirea Urziceni a strâns doar șapte partide: două victorii - trei egaluri - două eșecuri. Balint semnase un contract pe două sezoane. 

  • Mirel Rădoi

UPDATE 9 august / 12:20 Universitatea Craiova a anunțat acum un minut pe Facebook faptul că Laszlo Balint a reziliat cu clubul din Bănie. 

„OFICIAL | Mulțumim, Laszlo Balint!

Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința! 

Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League.”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova pe Facebook.

UPDATE 9 august / 11:30: Din sursele sport.ro, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, s-a înțeles în această dimineață cu Mirel Rădoi. Rămâne doar ca oficialii Craiovei și Laszlo Balint, actualul antrenor, să rezilieze contractul. 

Rezultatele slabe obținute de Universitatea Craiova în startul sezonului i-au făcut pe oficialii clubului să rupă contractul cu tehnicianul de 43 de ani.

Antrenor la Universitatea Craiova

Locul lui Balint va fi luat de fostul selecționer al României Mirel Rădoi. Alături de Rădoi vor mai veni în Bănie Florin Constantinovici și Mihăiță Ianovschi.

Robert Tufisi va ocupa interimar funcția de antrenor cu portarii.

În 7 meciuri pe banca Universității Craiova, Laszlo Balint a obținut trei victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Sorin Cârțu lăsase de înțeles încă de ieri că scaunul lui Balint se clatină

„La toți antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r. Întrebat dacă Laszlo Balint va fi pe bancă la returul din Conference League) Nu știu. Orice se poate întâmpla. A fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm”, spunea Sorin Cârțu după meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova, scor 1-2.

Modifică setările cookies