VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu a răbufnit! Mesajul președintelui Universității Craiova după egalul cu Chindia

După acest rezultat de egalitate, oltenii se află pe poziția a patra cu 32 de puncte.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:54

În minutul 68, Vladimir Screciu a văzut primul cartonaș galben, iar un minut mai târziu l-a văzut și pe al doilea, fiind trimis mai devreme la vestiare de centralul partidei, Ionuț Coza.

Asta l-a nemulțumit pe Sorin Cârțu care a răbufnit la adresa arbitrajului, evidențiind faptul că un jucător de-al său a fost eliminat, în condițiile în care un fault mai grav din prima repriză nu ar fi beneficiat de același tratament.


„A fost influențată desfășurarea jocului, s-a arbitrat cu măsuri diferite. Faultul al doilea al lui Screciu nu mi se pare mai grav decât cel asupra lui Cîmpanu din prima repriză. Mi se pare premeditat, sunt diferențe de măsură în deciziile arbitrului. Nu vreau să mă gândesc la mai multe, dar a influențat într-un mod.

Mie așa mi s-a părut, aștepta greșeala lui Screciu ca să îl pedepsească, dar nu a făcut același lucru când a intrat pe glezna lui Cîmpanu. N-am vrea să vedem astfel de greșeli în meciul care urmează, să fim lăsați să jucăm fotbal”, a specificat Sorin Cârțu la Pro Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova 1-1

Valentin Crețu a primit o pasă excelentă dată de Vătăjelu și a deschis scorul în minutul 13. În ultimele secunde ale timpului regulamentar, Daniel Popa a restabilit egalitatea și a „smuls” un punct pentru Chindia.

După acest rezultat de egalitate, Universitatea Craiova rămâne pe locul patru, cu 32 de puncte după 18 etape. Târgoviștenii urcă pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!