Steaua Gigi Becali Superliga

Situatia absurda in care se poate trezi Steaua dupa ultimele 7 transferuri anuntate. Avertismentul primit de Gigi Becali

3 atacanti, doi mijlocasi centrali si doi mijlocasi stanga - astea sunt intaririle anuntate de Becali la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 07:00
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 08:28

Steaua se poate trezi odata cu noile transferuri promise de Gigi Becali intr-o situatie absurda. Mult prea multi jucatori pe acelasi post.

Chiar si daca Iancu va pleca la Viitorul, posturile Stelei vor fi supraaglomerate. Tade si Tudorie vor avea alti trei atacanti, asa cum Becali a promis, Muniru, Tahar, Neagu si Breeveld vor avea alti doi mijlocasi centrali, iar Hamroun, Stanciu si Chipciu vor avea alti doi mijlocasi stanga pe post.

In acelasi timp, postul de titlar la Steaua va fi acoperit de un tanar de 19 ani, Nita va fi rezerva, iar Poiana, pustiul de 17 ani, va fi al treilea portar.

Steaua continua sa aiba probleme si in aparare. Carp a fost adus, dar Varela este accidentat si Papp nu e in forma, astfel ca vor fi multe meciuri in care cuplul de fundasi centrali va fi format din Carp si Tosca.

Dumitru Dragomir il avertizeaza pe Becali ca ar putea sa greseasca aducand multi jucatori. Decat sa plateasca pentru multi fotbalisti de o valoare care poate fi contestata, mai bine sa aduca doi jucatori de top.

"Parerea mea este sa cumpere numai un jucator sau doi, dar sa fie de valoare. Sa caute un jucator de pasa finala sa ii puna in valoare pe Popa si Chipciu, pentru ca sunt ca o musca fara cap fara unul sa le dea mingi utile"

"Eu am vazut doi-trei jucatori buni la Trencin, dintre care unul, doi de mare viitor. Ar trebui sa ii ia. Impresarii ar fi trebuit sa ii descopere, nu Gigi. E greu sa gasesti jucatori de valoare", a declarat Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!