Site Rapid: "Mircea Sandu si-a vazut visul cu ochii: raul din fotbalul romanesc a fost eradicat!"

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2008, 15:14
"COMISIA DE DISCIPLINA LE-A FACUT PE PLAC LUI BASESCU SI MIRCEA SANDU"

Decizia Comisie de Disciplina a FRF i-a aruncat pe giulesteni in bratele disperarii. Visinii au comentat ironic decizia luata tarziu in noapte de a acorda Stelei toate cele trei puncte. Site-ul oficial al Rapidului noteaza ca prin sentinta data, comisia a dat dreptate presedintelui Basescu, cel care il premiase pe Deaconu, si lui Mircea Sandu:

"Mircea Sandu si-a vazut visul implinit: Rapid a pierdut la masa verde meciul cu Steaua si raul din fotbalul romanesc a fost eradicat!", este titlul materialului publicat pe site-ul Rapidului, in care se arata:
 
"Dupa noua ore de audieri si deliberari, Comisia de Disciplina a FRF le-a facut pe plac lui Traian Basescu si Mircea Sandu: FC Rapid a pierdut la masa verde partida cu Steaua, din cadrul etapei a 24-a, va juca doua meciuri fara spectatori in tribune si este obligat la plata unei amenzi de 53.500 lei! Sfidand orice morala, dar si destule capitole de regulament (apropo, vestitul purtator de medalie prezidentiala Deaconu a refuzat sa raspunda, in fata comisiei, in baza carui articol de regulament a oprit definitiv meciul Rapid-Steaua!?), justita de la FRF a deschis noi orizonturi in fotbalul romanesc. Ramane de vazut de ce culoare vor fi ele", se arata in comunicat.

Peste 67% dintre persoanele din etapa 1 au fost vaccinate. Pe ce loc se află România la nivel mondial
BRAT

Modifică setările cookies