"Sistemul competitional NU se schimba!" Gino, multumit de playoff/playout: "N-am mai vazut de mult timp un stadion cu 50.000 de oameni"

Autor: Sport.ro
Marti 19 Aprilie 2016, 17:03
"Sistemul competitional NU se schimba!" Gino, multumit de playoff/playout: "N-am mai vazut de mult timp un stadion cu 50.000 de oameni"

Gino Iorgulescu e convins ca sistemul playoff/playout a facut campionatul mult mai interesant.

Sistemul competitional nu se schimba din sezonul viitor, chiar daca mai multi presedinti de cluburi din Liga I au propus revenirea la o liga cu 16 echipe.

Gino Iorgulescu este multumit de cum a decurs pana acum editia 2015/16 si e convins ca sistemul playout/playout a facut Liga I mult mai interesanta.

"Din punctul nostru de vedere si al multor cluburi, acest sistem nu se poate schimba. Bineinteles ca unii sunt nemultumiti ca sunt la retrogradare si le-ar prinde bine daca s-ar mari numarul de echipe."

"Dar am facut un contract pentru drepturile tv care aduc bani foarte multi si cluburile traiesc din acesti bani. Nu se poate modifica acest sistem pentru ca este conditie in contractul cu ISB. Este un sistem mult mai interesant, lumea fotbalului este multumita si in special suporterii. Nu am mai vazut stadionul cu 50.000 de oameni de mult timp la un derby. Acest sistem va fi mentinut cel putin pana se termina contractul cu televiziunile", a spus Gino Iorgulescu in cadrul unei conferinte de presa sustinute astazi.

Presedintele Ligii e convins ca lupta la titlu inca nu e decisa.

"Nu cred ca se termina campionatul nici la meciul Astrei de la Targu Mures. Poate urmatoarea etapa sa facem premierea. Daca ne uitam la echipele noastre fata de ceea ce este in Europa, putem spune ca toate echipele noastre pleaca cu sansa a doua sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, dar nu se stie niciodata. Eu cred ca in timp se vor vedea rezultate si pe plan international. Din pacate situatia financiara a fotbalului romanesc nu permite sa facem echipe foarte puternice, de aici pleaca totul.", a mai spus Gino Iorgulescu.

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies