Mutu DEZLANTUIT! Briliantul a marcat doua goluri in prima repriza! Geraldo a fost eliminat! Petrolul 2-2 Sheriff

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 19:28

	Mutu DEZLANTUIT! Briliantul a marcat doua goluri in prima repriza! Geraldo a fost eliminat! Petrolul 2-2 Sheriff

► Luni, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro: Dosarul Transferurilor, episodul 66! Final de Dosar?

Petrolul a terminat la egalitate in cel de al doilea amical din Antaly, impotriva celor de la Sheriff Tiraspol. Mutu a marcat primele sale goluri pentru echipa, reusind o dubla in prima reprize. Luvannor de la Sheriff a marcat si el de doua ori. In minutul 68, jucaotrii s-au imbrancit, iar capitanul Geraldo a fost eliminat, alaturi de un adversar.

Este al doilea meci echipei lui Cosmin Contra din acest turneu de pregatire, dupa ce in primul amical a pierdut cu 1-0 in fata celor de la Cernomoret Odessa.

LIVESCORE

min 74. GOOL Sheriff! Luvannor reuseste si el sa marcheze de doua ori.

min 68. Cartonas Rosu! Geraldo este eliminat dupa ce l-a lovit cu cotul pe un adversar. Cei doi au inceput sa se imbranceasca, iar la conflict au luat parte ableme echipe. Atat Geraldo, cat si adversarul sau au fost eliminati.

min 31. GOOL Sheriff! Luvannor inscrie pentru moldoveni.

min 18. GOOL PETROLUL! Mutu a inscris din interiorul careului cu un sut plasat, dupa o pasa primita de la Priso.  Zicu a lasat mingea sa treaca printre picioare.

min 2. GOOL PETROLUL! Mutu marcheaza simplu, dupa ce portarul adversarilor respinge mingea gresit. Este primul gol marcat de Briliant la Petrolul.

min 1. Incepe meciul

Echipa de start:

PETROLUL: Povilas - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, De Lucas - Priso, Zicu, Morar - Mutu


 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies