Steaua CSA George Boroi Gigi Becali Superliga

Singurul lucru limpede in conflictul CSA - Steaua: "Lasam impresia ca suntem multi si prosti!" Boroi, un pas inainte si doi inapoi

La noua luni de la verdictul instantei, Clubul Sportiv al Armatei nu stie ce sa-i ceara Stelei in schimbul dreptului de a folosi numele si sigla. Conflictul este sufocat in proceduri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:00
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:15

Presedintele Clubului Sportiv al Armatei a explicat, intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor, motivul pentru care conflictul dintre CSA si Steaua nu a ajuns inca la o rezolvare.

Armata vrea bani, dar nu stie cati, si asta pentru ca procedura de evaluare a fost blocata de o contestatie.

"Lasam impresia ca suntem multi si prosti", este remarca tragi-comica facuta de George Boroi in timpul interviului.

"Exista o procedura de evaluare, un evaluator, care va stabili valoarea prejudiciului."

"Nu e niciun complot impotriva clubului de fotbal. Numai ca cei de la fotbal au posibilitatea de a vorbi permanent liber, pe cand noi dam numai comunicate. Ias asta lasa impresia ca suntem multi si prosti. Si rauvoitori."

"Exista posibilitatea de continuare a folosirii siglei Steaua prin plata unei taxe de licenta."

"Asa cum v-am spus, exista o procedura de evaluare care, din pacate, a fost blocata din cauza unei contestatii, a unei firme participante la licitatie. Ca am facut licitatie pentru a stabili cine va evalua sigla Stelei. In conditiile in care clubul de fotbal si-ar exprima dorinta mai repede de a obtine dreptul de folosire a siglei, exista si o taxa de licenta provizorie."

"Nu e vorba doar de banii pe care trebuie sa-i incaseze CSA. Ca s-a interpretat la modul ca CSA isi doreste cu ardoare banii pe sigla... Banii sunt buni pentru noi asa cum sunt buni pentru oricare alta echipa. Cu cat bugetul e mai mare, cu atat performanta poate sa fie mai buna."

"Nu suntem niste oameni care sa-si doreasca neaparat si imediat doar banii de la clubul de fotbal. Nu! Sigla este a statului roman, doar statul roman poate decide ce sa faca altceva cu ea, s-o cesioneze sau s-o vanda", a spus Boroi in interviul acordat Gazetei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!