"Sincer sa fiu, nu avem nevoie de un atacant!" Rednic, indiferent la discutiile despre transferul lui Marica: "Avem jucatori buni pe postul lui!"

"Sincer sa fiu, nu avem nevoie de un atacant!" Rednic, indiferent la discutiile despre transferul lui Marica: "Avem jucatori buni pe postul lui!"

Dinamo il vrea pe Marica... dar nu prea. Mircea Rednic recunoaste discutiile cu Marica, dar spune ca acest transfer nu este vital pentru Dinamo.

Mircea Rednic spune ca Dinamo este acoperita in compartimentul ofensiv si lasa sa se inteleaga ca sunt sanse mici ca discutiile pentru transferul lui Marica sa se concretizeze.

"Am vorbit si aseara cu el, este un tip matur, stie ce vrea de la viata, ramane ca el sa decida. Cred ca e atasat de Dinamo, dar Marica este un profesionist si o sa-i respectam decizia."

"Sincer sa fiu, Dinamo nu are nevoie de atacant in acest moment. Avem doi atacanti foarte buni."

"Nu il vindem pe 'Bizon', il dam doar daca vine o oferta cu suma pe care ne-o dorim."

"Cu Matei, lucrurile sunt clare. In vara a fost o discutie clara cu el, i-am oferit sansa sa-si prelungeasca contractul, a refuzat, am acceptat sa joace inca sase luni la noi, dar va pleca in aceasta iarna. Eu nu ma mai bazez pe el pentru a doua parte a sezonului."

"Voi mai veni doi jucatori pana la finalul saptamanii, un roman si un strain. Patrick semneaza si el azi, din ce stiu eu."

Rednic, ofertat de Standard Liege:

"Lui Fai i-am facut doua oferte, le-a refuzat si atunci m-am gandit sa gasesc o solutie care e avantajoasa pentru club. Altfel riscam sa-l pierdem gratis in vara. Cu relatiile pe care le am... nu numai la Standard a fost propus, dar cei de la Standard au venit la doua meciuri, l-au placut si si-au exprimat dorinta sa-l cumpere."

"Alte oferte de la Standard? Nu. Pentru antrenor da, dar pentru jucatori nu. Dar eu nu plec, nu plec nici din vara. Contractul e facut pe doi ani cu Dinamo. La vara s-ar putea sa prelungim", a declarat Mircea Rednic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies